Aloe vera er et supert multiprodukt

ALOE VERA – ET MULTIPRODUKT OG EN DIY MYGGSPRAY

Vi har testet Life Exclusive sin serie med økologiske Aloe Vera produkter. Vi har alltid brukt Aloe Vera på sommeren når huden har blitt brent av solen eller som en fuktighetsgivende after sun. Men Aloe Vera er virkelig et multiprodukt som kan brukes hele året og som kan brukes til så mye forskjellig, alt fra hudpleie til å lage en mer naturlig myggspray.

Life Exclusive sin Aloe Vera serie er basert på ren, økologisk Aloe Vera som trekker raskt inn i huden og lindrer umiddelbart. Det finnes en Life Aloe Vera Gel og en Life Aloe Vera Spray. Du finner også en pleiende leppepomade i serien. Nå kan vi få gi dere fine lesere 20% på våre Life Exclusive favoritter på Life.no og i alle Life butikker med koden pihl+life. Klikk deg inn her og se utvalget!

LAG DIN EGEN MYGGSPRAY PÅ 1-2-3

Visste du at du enkelt kan lage en ren og naturlig myggspray, som hverken skader huden eller miljøet? Bland 20 dråper eterisk olje av Citronella i Life Aloe Vera Sprayen, og vips så har du en helt naturlig myggspray.

Life Exclusives Aloe Vera produkter kan som sagt brukes til masse forskjellig. Geleen er perfekt å bruke på huden etter barbering, ved solbrenthet eller når huden er rød og litt småirritert. Sprayen er perfekt som en ansiktsmist, til å friske opp make up’en eller kjøle deg ned på en varm dag.

Og du, visste du forresten at de flinke menneskene som jobber i Life veldig gjerne bidrar med rådgivning innen helse og naturlig livsstil, og dere er velkomne til å ta turen innom butikkene for personlig rådgiving eller gode tips og råd. Les mer om Life her.