Vi pynter 17. mai bordet

NATURLIGE TONER PÅ BORDET I ÅR 

Det er ingen tvil om at vi i redaksjonen elsker de lyse, klare fargene. Mange av elementene er det samme, men det er noen små detaljer som gjør at utrykket allikevel skiller seg litt ut fra hverandre. En god start er alltid en hvit duk, det funker til de fleste anledninger og trenger ikke koste så mye. Dra innom en tekstilbutikk og finn et hvitt lintekstil. Kutt i ønsket lengde og gjerne la kantene ha den rå, rufsete kanten, det er bare fint.

Lampene over spisebordet har også fått litt pynt. Med ståltråd og blomster blir utrykket enda mer organisk – også er det så enkelt!

Dekk på med det du har! Bland gjerne forskjellig service, glass og kopper, men hold deg i samme fargetoner. Det gir et spennende og fint utrykk,

Glassvaser i forskjellige størrelser er også fast på bordene vi dekker, la blomstene flyte gjennom hele bordet. Et annet tips er å dekke på med blomster i iskjeks, vi elsker dette!  Et annet pluss er at du får mer kontakt med gjestene dine, alltid kjedelig å ha en stor bukett rett foran nesen.

Håper du ble litt inspirert til årets 17.mai bord!