Et hyggelig gjensyn på kontoret

VEGANSK MILKSHAKE OG 17.MAI PÅ FORSKUDD

Denne uken hadde jeg et skikkelig hyggelig gjensyn med jentene i redaksjonen. Og siden det nærmer seg 17.mai, og denne dagen blir litt annerledes i år, så tok vi en aldri så liten feiring på forskudd. Det var så koselig å endelig kunne samles igjen, dog med litt mer avstand enn vi vanligvis har. En fin stund med masse smil, latter og en digg vegansk milkshake.

En deilig milkshake er et perfekt dessertalternativ, og her har du en sunn plantebasert variant som smaker skikkelig digg! Også er det helt perfekt å lage når man plutselig får lyst på noe godt, for den lages på 1-2-3!

For å lage 2 store glass trenger du:
2 frosne bananer
3-4 spiseskjeer Plantego’ peanøttsmør
3 scoops vegansk vaniljeis (eller sjokoladesmak hvis det frister mer!)
6-7 desiliter mandelmelk
Topp gjerne med et vegansk alternativ til krem og litt hakket sjokolade!

Putt alle ingrediensene i en blender, og blend til du får en passe tykk milkshake. Juster tykkelsen på milkshaken med mengden mandelmelk. Server straks i noen fine glass og topp med krem laget på et plantebasert alternativ til fløte og litt hakket sjokolade. MUMS!

Plantego’ sitt peanøttsmør er økologisk og har blitt en favoritt på grunn av sin lette, fine konsistens – det gjør det litt enklere å fordele utover smoothiebowls, på frokostbowls eller å bruke i en milkshake som her. Også er det skikkelig, skikkelig godt på smak! Klikk deg inn her for mer inspo til hva du kan lage av Plantego’ peanøttsmør.

Plantego’ Peanøttsmør finner du på Rema 1000, Meny, Eurospar og i nettbutikken kolonial.no og meny.no.