Tips til 17.mai-bordet

NOEN ENKLE TIPS TIL ET LEKKERT 17.MAI-BORD

Vi har tidligere tipset om at man kan pynte opp til helgens festligheter med noen store fine grener man finner ute i naturen. Og akkurat disse elementene fra naturen har vi lyst til å spille videre på. Det er noe veldig friskt og vårlig med en miks av hvite blomster og grønt – så det kommer til å prege årets 17.mai-bord.

Dere husker kanskje at vi tidligere har dekket bord med iskjeks og brudeslør? Vel, den ideen liker vi så godt så vi bruker iskjeks i år også. Det er vel knapt en dag i året da iskjeks passer bedre som dekor? Fyll iskjeks med blomster og legg utover bordet og sett i glassene. En nydelig måte å fange essensen av 17.mai i en borddekking.

En liten blomst på tallerkenen, slike små detaljer er ofte alt som skal til! Og som du ser så holder vi det veldig casual, ingen bretting av linserviettene, vi liker at de ligger litt tilfeldig ved siden av tallerkenen.

Du kan selvfølgelig fylle iskjeksen med akkurat de blomstene du selv ønsker, det er helt sikkert nydelig med både syrin, peoner, hortensia og mye mer!

Så enkelt, så fint!