Bring naturen inn i interiøret

DEN FINESTE 17.MAI PYNTEN FINNER DU UTE

Vi er utrolig glad i å bruke elementer fra naturen når vi pynter til fest og spesielle anledninger, og da gjerne elementer som føles veldig i sesong. Akkurat nå synes vi det er superfint å ta med oss store, fine grener inn og sette de i en stor vase eller krukke. Et superlekkert og friskt innslag på 17.maibordet.

Hvis du har en vase som er veldig stor og litt godt med plass hjemme, så er det også fint å finne en kjempestor gren som du kan sette i en vase på gulvet.

Hvis du er så heldig at du har en hage med frukttrær eller syriner, så har de også noen utrolig vakre grener med nydelige blomster som gjør seg utrolig godt i en vase. Dette er også en superfin måte å pynte opp ute på en balkong eller en terrasse, der kan du fint kjøre på med noen store krukker og en diger gren! Så fint!

Vi har tidligere tipset om at utekrukker er utrolig fine inne også, og apropos krukker – disse fra Serax sin Volumes kolleksjon er høyt opp på ønskelista vår nå!