Make up on the go

FAVORITTENE SOM ALLTID ER MED

Er du en av de som kun tar med det aller viktigste når du løper ut døren, som nøkler, mobil og lommebok? Eller har du en fullstappet veske som Mary Poppins? Vi heller nok mer mot vesken til den kjente barnevakten. 

Vi elsker en god håndkrem, en ansiktsmist og en leppepomade – det må alltid med! Når der gjelder sminke, så er det et par ting som kan freshe opp enhver look i en fei. Det er ikke mange produktene du trenger, velg de du kan bruke på flere måter.

Leppestiften kan du bruke både på leppene, i kinnene og som øyeskygge. Highligther er vårt beste triks til å jukse oss til glød. Og en concealer og maskara kommer godt med om det blir endring i planene og du ikke rekker hjemom, og trenger en liten touch up i løpet av dagen. That’s it!

Dette er våre favoritter i vesken akkurat nå: en maskara som ikke drysser og gir fine vipper fra Clinique, det er deres Lash Power Mascara som tåler både tårer og fuktighet, men som kan skylles vekk med varmt vann. Enlighten Concealer fra Jane Iredale i fargen #1, Triple Luxe Lipstick fra Jane Iredale i farge Ella og en highlighter som er lett å bruke på farten. Vi elsker denne fra Guerlain som heter Terracotta Highlighter Stick i fargen bronze.