Deilig tapasbord på 1-2-3

EN AV DE HYGGELIGSTE MÅTENE Å DELE ET MÅLTID

Det er noe helt eget med de gangene man kan samles rundt spisebordet, og blir sittende der utover hele kvelden. Når man har god tid til hverandre og de fine samtalene dukker opp. Man kan sitte å plukke den maten man selv ønsker og bare hygge seg sammen.

Tapas er perfekt kosemat til slike stunder, men krever ofte en del forberedelser. Men det kan også gjøres veldig enkelt! Ridderheims har lansert en helt ny serie med plukk&miks bokser med tapas, slik at man enkelt kan legge til rette for en skikkelig hyggelig kveld rundt spisebordet, eller kjøpe med seg noen bokser for et superenkelt og digg måltid på stranden eller i parken.

Nå får du -20% på Plukk&miks boksene fra Ridderheims på Oluf.no med rabattkoden «camilla20» frem til 15.juni, med mulighet for levering hjem på døra.

Vi elsker at de også har valgt å fokusere på et stort utvalg tapasretter som også er plantebaserte, slik at du enkelt kan sette sammen et skikkelig festmåltid for de som ikke spiser kjøtt eller ønsker å spise mindre kjøtt. Men du finner også de klassiske spanske kjøttbollene, spekeskinkene og kjøttrettene som en del av sortimentet.

Boksene er også supre å bruke som tilbehør til pastaretter, grillmat og som spennende elementer i salater – en perfekt måte å tilføre litt deilig Middelhavsstemning til ethvert måltid.

Plukk&miks boksene fra Ridderheims kan du også kjøpe på Meny, Joker og Spar butikker.