Diy abstrakt kunst

EN KUNSTNERISK TVIST PÅ SKAPDØRENE 

Du vet når du føler alt i hjemmet er blitt litt platt? Kreativiteten blomstrer og du vil gjøre noe helt nytt? Ta frem malekostene! De fine BROR skapene mine fra IKEA har fått seg hele to runder med forskjellig maling før resultatet ble som vi ønsket. Vi valgte først å male skapene i samme farge som veggen og la det gå ton-i-ton fordi det funker alltid.

Og istedenfor å ha kunstverk på veggen valgte vi å lage kunstverk på skapdørene. Kjøp inn hvit og sort maling og lek deg med strøk og strukturer. Bland fargene sammen for å skape ulike nyanser og bare prøv deg litt frem med strøk i ulike retninger og tykkelser. Er det noe som ikke helt funker, så maler du bare over igjen med grunnfargen og prøver igjen, det skaper bare enda mer struktur og liv.

Det ble ganske kult, ikke sant? Og hvis jeg blir lei, så kan jeg bare male de i samme farge som veggen igjen.