Åhhh, dette var skikkelig godt

EN FRISK PLANTEBASERT CHIAPUDDING TIL FROKOST ELLER DESSERT

Dagen starter alltid ekstra bra når vi har tid til en god og næringsrik frokost. Og akkurat det trenger ikke være så komplisert. Det dukker stadig opp nye og smakfulle plantebaserte produkter i matbutikkene – og vi elsker det. Q® Planti® er et godt eksempel. Med sin kokosbase er dette et deilig alternativ til yoghurt.

Åhhhh, dette var skikkelig godt. En slik type frokost som du likeså godt kan spise som et kosemåltid! Nå som vi nærmer oss 17. mai, er dette også et supert alternativ til deg som vil lage en fresh plantebasert 17. mai-frokost. Du kan fint lage den kvelden i forveien. Du kan også lage en dessertvariant av denne, bare kjør på med litt hakket sjokolade på toppen. Mmmmm!

Det finnes tre ulike smaksvarianter, en stor Naturell og porsjonsbeger med smakene Mango & Pasjon og VaniljeQ® Planti® Naturell blandet sammen med noen små spiseskjeer chiafrø, toppet med friske frukter og bær er supergodt. Det er kjempeenkelt å lage og gir kroppen en skikkelig god start på dagen med masse god næring.

Her er vår digge oppskrift på chiapudding med frukt:
1 boks Q® Planti® Naturell
ca 1,5 ss chiafrø
kiwi
fersken
physalis
kokosflak
usaltede pistasjnøtter

Finn frem en bolle og hell i halve begeret med Q® Planti® Naturell sammen med ca 1,5 spiseskje chiafrø. Rør godt om og sett blandingen kaldt i cirka 15 minutter til chiaen har svellet. Kutt opp frukt og bær og legg halvparten av dette nederst i glasset. Et lite triks som er veldig enkelt, men som ser ekstra fresht ut, er å skjære to tynne skiver kiwi og presse mot glasset før du fyller glasset. Fyll deretter på lagvis med Q® Planti® Naturell og chiablandingen. Topp det hele med ekstra frukt, nøtter og kokosflak. Så enkelt og skikkelig smakfullt!

Q® Planti® Naturell kan man fint bruke på samme måte som vanlig yoghurt naturell. Selve kokossmaken er veldig diskret, så den funker både som base i frokoster, middagsretter og desserter og like godt i varmmat, som i kalde retter. Klikk her for flere oppskrifter og inspirasjon med Q® Planti® produktene.

Q® Planti® har 100 % gjenvinnbar emballasje og passer godt for alle som elsker smaken av yoghurt, men også for deg som ønsker plantebaserte alternativer i yoghurthyllen. Q® Planti® får du kjøpt hos Meny, noen Coop OBS-butikker, og enkelte Coop Mega, Spar, Joker og Bunnpris.