Grønne kranser på veggen

PIFF OPP STUA MED GRØNNE KRANSER PÅ VEGGEN

Det er ingen hemmelighet at vi elsker å omgi oss med planter, blomster og andre grønne vekster. Å få opp litt grønt på veggene gjør også godt. Det trenger ikke alltid være bilder som pryder veggene, det kan like gjerne være en grønn krans.

Disse stålringene ble kjøpt på Granit i fjor og blir brukt masse uansett sesong. De gjør det superenkelt å lage fine kranser selv. Lek deg med ulike materialer og vekster som er aktuelle i sesongen man er inne i, kranser trenger jo ikke å bare være en ting man tar frem til jul. Her har vi brukt et bukett med grønt som vi handlet hos vår lokale blomsterbutikk, men du kan helt sikkert finne noe like fint ute i naturen.

Vi har lagd en film du finner her, som viser deg hvordan du enkelt lager en krans og konseptet er stort sett det samme uansett vekst eller materiale du velger å bruke. Bare husk å lek deg, prøv deg litt frem  og kos deg mens du lager kransene – det er det viktigste.

Tror vi trenger enda flere stålringer, det hadde jo vært fint å fylt veggen med 3-4 kranser til!