En super top coat

NEGLER SOM VARER OG VARER

En ting som er skikkelig kjedelig, det er å sette av tid til en skikkelig hjemmemanikyr – og deretter oppleve at neglelakken flasser allerede etter en dag eller to. Men en god topplakk gjør ofte hele forskjellen, både for å holde neglelakken fin og holdbar over mange dager, men også for å holde neglene skikkelig blanke. Og dette er absolutt en av de beste topplakkene vi vet om! Den har vært en stayer i neglelakk-skuffen i en årrekke. Seche Vite sin topplakk gjør at neglelakken tørker superraskt, den har en superblank finish og neglelakken holder seg fin i dagesvis! Gi gjerne neglene dine et nytt strøk med topplakk etter noen dager, så holder lakken seg enda lenger.

Og du, når du legger denne, gjør det på samme måten som de gjør på neglesalongene – gi selve endekanten på neglene et strøk med topplakken også, det gir ekstra holdbarhet!

Seche Vite sin topplakk kan du kjøpe hos blant annet Kicks og Lyko.no.