Time to dry brush

GI KROPPEN ET LITE KICK PÅ MORGENEN

Tørrbørsting er en super måte å starte dagen. Man vekker kroppen skikkelig til live med å få i gang blodsirkulasjonen og lymfesystemet, og bonusen er myk og deilig hud! Man bruker en god børste, kjøp gjerne en med en stropp over hånden, da får man et ekstra godt grep.

Det anbefales å begynne nederst ved føttene, og jobbe deg oppover i retning av hjertet. Bruk lette sirkelbevegelser, og jobb hele tiden inn mot hjertet. Har du noen områder der huden er litt ekstra ru og tørr, så kan du la de få litt ekstra oppmerksomhet. Når du har børstet hele kroppen så kan du hoppe i dusjen og nyte følelsen av blodet som bruser litt ekstra i kroppen. Smør deg inn med en god body lotion eller kroppsolje og kjenne hvor myk og god huden blir av en runde tørrbørsting.

Det er kanskje litt optimistisk å tro at man skal få til tørrbørsting hver dag, men kanskje 2-3 ganger i uken er oppnåelig? Det er i hvert fall en super måte å begynne å gjøre huden sommerklar.

Denne tørrbørsten er fra det danske merket Karmameju, de fører merket hos Gimle Parfymeri blant annet.