A little ritual before bed

DETTE FÅR OSS TIL Å SLAPPE AV ETTER EN LANG DAG

For litt siden delte Camilla et tips på Instagram, der hun hadde en sprayflaske med en velduftende blanding av vann og noen dråper eterisk eukalyptusolje stående i dusjen. Før hun skulle dusje så sprayet hun et par spray av denne blandingen inn i dusjen, og vips så fikk man en deilig duft i dusjen som lokket frem den gode SPA-følelsen.

Og nå har vi laget en variant som er perfekt å bruke i kveldsdusjen før du legger deg. Lavendelolje er nemlig kjent for sin beroligende effekt, og helt perfekt å bruke før du skal gå i seng. De dagene det har vært litt ekstra mye å gjøre, og man føler seg litt rastløs på kvelden så sprayer vi noen spray med denne i dusjen før vi hopper i dusjen. Kroppen blir rolig og hodet slapper umiddelbart mer av. Et lite, enkelt tips som gjør det litt enklere å roe helt ned før leggetid!

Sprayflaksen er i glass og kjøpt på Granit.