Fargerik og deilig rainbow bowl

DEILIG SALAT MED ALLE REGNBUENS FARGER

Jeg har alltid vært glad i å booste kroppen med masse friske, sunne ingredienser som gjør kroppen godt. Men etter at jeg ble mamma har det blitt litt ekstra viktig å fylle på med gode næringsstoffer, både for meg og den lille. Samtidig så har man ikke like mye tid til å stå på kjøkkenet, og da er det supert med enkle næringsfulle retter som man kan lage på 1-2-3. Og en fargerik bowl er midt i blinken!

Se så fresht da! En deilig regnbuebowl fylt med quinoa, masse deilige grønnsaker, frukt og bær og toppet med to deilige plantepålegg fra Plantego’.

Her er det jeg brukte i denne regnbuebowlen:

Rød paprika
Mango
Agurk
Rød spisskål
Jordbær
Quinoa
Avokado
Spirer
Plantego’ Rødbete & Kikerter
Plantego’ Avokado & Kikerter

Finn frem en stor og god bolle til salaten, kok quinoa som anvist på pakken mens du kutter opp alle ingrediensene til salaten. Trikset for å lage en ekstra fin bowl er å kutte de ulike ingrediensene litt forskjellig – noen i terninger, andre i skiver eller staver. Start med å fordele noen blader med salat og rød spisskål i bollen og fyll deretter på med quinoa, oppdelt mango, paprika, noen skiver jordbær, agurk og avokado.

Topp salaten med spirer og Plantego’ sine gode grønnsakspålegg i smakene Rødbete & kikerter og Avokado & kikerter. Yummi – skikkelig godt og stappfullt av gode næringsstoffer for kroppen!

Grønnsakspåleggene finner du i Extra, Kiwi, Rema, Prix, Mega, Obs!, Meny, Eurospar og i nettbutikkene meny.no og kolonial.no. Er du heldig finner du de også hos enkelte Joker og Bunnpris.