Everyday makeup faves

PRODUKTENE SOM BLIR MEST BRUKT AKKURAT NÅ

Hele dagen føles litt bedre hvis man gjør en bitteliten effort på morgenkvisten. 5 minutter der man gir fjeset litt farge og glød gir humøret en liten boost, det er ikke så mye som skal til. Selv om man er hjemme, så er det hyggelig å føle seg litt fin.

bareMinerals sin Complexion Rescue er en super foundation i stiftform. Den er perfekt når du vil ha naturlig look og bare påføre foundation akkurat der du trenger det. Påfør litt , og blend utover med en god kost (RMS Beauty sine koster er supre!). RMS Beauty sin Luminizer X Squad inneholder fire ulike highlightere og er super å bruke for ekstra glød. Litt på toppen ev kinnbeina, på neseryggen, på amorbuen og i øyekroken – vips så ser man litt freshere ut! Tony Moly sin Panda’s Dream Dual Lip & Cheek inneholder to skikkelig friske farger, perfekt for å få litt farge i kinnene – disse to fargene blir nok brukt enda mer utover sommeren, når huden har fått en solkysset farge. Og tilslutt Soft Kajal Eye Pencil fra H&M i fargen Black Violet, en superfin farge til blå øyne!