Påskeblomstene er på plass

DET BEGYNNER Å SE UT SOM PÅSKE

I år har vi startet på påsken litt senere enn vanlig, men nå føles det skikkelig som påske her hjemme! Med vakre hvite og gule løkblomster, grener og snittblomster ble det med ett litt mer påskestemning. Det er få ting som gir en mer vårlig følelse enn blomstrende grener, så et lite tips er å implementere noen vakre grener i påskebuketten din. Og ikke være redd for å mikse i vei, dette gjelder både blomstene og vasene. Så lenge du har et tema eller en farge som binder det hele sammen, så er det bare fint!

Perleblomsten er en vårfavoritt hos oss, og akkurat nå er den den hvite varianten vi har lagt vår elsk på.

Om litt setter vi i gang med et lite påskeverksted for å lage litt enkel og fin påskepynt – og resultatet deler vi selvfølgelig med dere!