5 serietips på en fredag

SERIENE VI STREAMER FOR ØYEBLIKKET

 Vi er helt sikkert ikke de eneste som streamer litt ekstra mange serier i disse dager. Og her er noen av favorittene den siste tiden! ZeroZeroZero er en superspennende serie som vi slukte på noen dager, du finner den på HBO. Ozark har akkurat kommet ut med sesong 3 på Netflix, og vi håper den er like bra som de to forrige sesongene. Vi har skikkelig hang up på Formel 1 serien Drive to Survive! Yes, det høres kanskje litt overraskende og rart ut – men vi lover deg, den er utrolig fengslende! Siden det nærmer seg påske, så passer det også godt med en serie som baserer seg på en Stephen King roman, The Outsider på HBO er verdt å sjekke ut! Og har du ikke sett Papirhuset enda, så er det på tide å gyve løs på den, den fjerde sesongen legges ut på Netflix i dag!

Vi ønsker dere en fin helg! Og skulle du ha et serietips til oss, send oss en DM på instagram da vel!