Fresh opp fargen hjemmefra

FRISK OPP FARGEN OG PLEI HÅRET MED MOROCCANOIL 

Nå kan du enkelt friske opp fargen hjemme med de pleiende fargemaskene Color Depositing Mask fra Moroccanoil. Helt genialt og veldig enkelt!

HÅRET VÅRT FØR BEHANDLING 

Både Titte og Marthe hadde behov for å friske opp fargen og gi håret litt etterlengtet pleie. Det har aldri vært enklere å få en freshere farge og sunnere hår på egenhånd. Moroccanoil har lansert 7 pleiende fargemasker til håret, i alt fra morsomme pastellfarger til naturlige nyanser. Titte ønsket å fjerne de gule tonene fra håret, og valgte masken i fargen Platinum. Og Marthe ønsket en dypere og finere brunfarge, og endte opp med masken i nyansen som heter Cocoa.

Ok, here we go! Slik som dette gjør du: 

1. Start med å teste produktet på en liten del av håret og for å se at det blir slik du har sett for deg.
2. Fargemasken påføres i rent håndkletørket hår.
3. Del håret i seksjoner og bruk en sjenerøs mengde maske. Fordel jevnt med en kam eller hårbørste. Legg gjerne et håndkle over skuldrene for å beskytte mot avfarging på klær.
4. La virke i 5–7 minutter, avhengig av ønsket intensitet.
5. Skyll grundig. Style som vanlig.

Color Depositing Mask vedlikeholder og forbedrer din eksisterende hårfarge eller kan gi en fin fargeeffekt til håret ditt, avhengig av hvilken hårfarge du har og hvilken fargemaske du velger. Fargemaskene gir kun midlertidig resultat, som vaskes ut igjen over tid. Samtidig gir den dyp pleie og gjør håret mykt og glansfullt. En annen fin ting med maskene er at emballasjen er laget av 50% resirkulert materiale.

Titte sitt hår er typisk nordisk, med fine hårstrå og litt tørt etter vinteren. Nå som vi går mot lysere tider var det på tide å gi håret litt mer glans og en klarere og kaldere blondfarge. Color Depositing Mask i fargen Platinum fjernet de gule tonene i håret og resultatet ble klarere og kaldere farge. Og håret både ser og kjennes mye sunnere og friskere.
Titte: Jeg kommer til å bruke Color Depositing Mask i fargen Platinum masse fremover. Ikke bare for å freshe opp fargen, men også for å gi håret rikelig med pleie og fukt. 

Marthe brukte den pleiende fargemasken i fargen Cacoa, en middels brun nyanse som passer perfekt for deg med lysebrunt eller mørkebrunt hår. Resultatet vil variere avhenge av tilstanden til håret og fargen man har som utgangspunkt. Marthe opplevde at håret fikk en kald og fin bruntone med masse glans. Hårstrukturen er synlig forbedret, håret føles mye glattere og mykere!
Marthe: Jeg sluttet å farge håret for noen år siden og har siden latt min naturlige hårfarge få vokse ut. Dette blir nå min go-to maske for å freshe opp min naturlige farge!

Så enkelt kan du freshe opp hårfargen din der hjemme! Color Depositing Mask fra Moroccanoil kan kjøpes på salonger som fører Moroccanoil i hele Norge, finn din nærmeste salong her.