En podcast vi lytter til nå

ENDA MER INSPIRASJON FRA ATHENA

Athena Calderone har lenge inspirert oss med sin vakre instagramkonto Eyeswoon, der vakkert interiør og deilige matretter fyller feeden. Og nå har hun altså sin egen podcast også, som vi lytter til om dagen. Podcasten heter More than one thing, og Athena tar en snakk med en rekke kule, kreative mennesker om deres reise for å oppnå suksess på hvert sitt felt. Og det legges vekt på å få frem hvordan ting ikke alltid går på skinner, på utfordringer man møter og ting man har lært underveis.

Hvis du ikke har tittet innom Instagramkontoen hennes før, så anbefaler vi å klikke deg innom den – feeden fylles opp av deilig inspo. Og liker du det du ser, så kan kanskje Athena sin nye bok være verdt en titt? Vi skal i hvert fall klikke hjem et eksemplar, vi ser at den har begynt å dukke opp i en rekke norske bokhandlere på nett.