A home away from home

MITT NYE HJEM I NOEN MÅNEDER

Mens vi venter på baby og nytt hus. Som mange sikkert vet har vi solgt leiligheten vår og vi pusser opp drømmehjemmet vårt i disse dager. Så vi har flyttet inn i en av Frogner House Apartments  leiligheter mens vi venter på at renovering skal bli ferdig. Det er lyst, fresht, digg og fullt møblert og her skal vi bo de første månedene med vår nye baby.

Det er helt genialt når man trenger ett hjem for en liten stund hvor alt er klappet og klart, ferdig til å flytte rett inn. Man får renhold, leieforholdet er flexi på tid. De har flere leiligheter i flere fine bygårder rundt om i Oslo og Stavanger og er perfekt alternativ til hotell nå du trenger ett sted å bo. Enten over lang eller kort tid. Du kan lese mer her.

Siden vi blir her i noen måneder med baby har jeg kun pakket med litt grønne planter, kopper og annet småstæsj for å sette ett personlig preg på den fine leiligheten, så den føles ekstra fin og trygg å starte livet som en familie på 3.