Hjemmetid og en god bok på øret

7 LYDBØKER REDAKSJONEN LYTTER TIL NÅ

Hjemmetiden vi nå er inne i, gjør at vi lytter enda mer til lydbøker. Vi lytter til inspirerende lydbøker mens vi jobber, tar en pause på sofaen med en god roman eller hører på en koselig og morsom lydbok sammen med barna.

Med lydbøkene til Fabel blir vi med til steder vi drømmer om, historiene lar oss bli kjent med nye personer, de får oss til å gruble over scenarioer og gir oss rom for å koble litt ut. Lydbøkene på øret har blitt en kilde for glede, inspirasjon og et viktig pusterom.

Siden vi i redaksjonen har hørt mye på lydbok i det siste, så vil vi gjerne dele noen av våre bokanbefalinger med dere. Titte hører ofte på lydbok mens hun jobber og titlene hun lytter til nå er «Tusen strålende soler» og «Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge».

Marthe pleier å høre på lydbok for å koble ut og akkurat nå er det «Pust for meg» og «Historier om trøst» hun drømmer seg bort i.

Randi som er hjemme med barn anbefaler bokserien «Superflygjengen», «Frida»-bøkene og psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery sine bøker om familielivet, «Foreldremagi» og «Miraklenes Tid».

Har du også lyst til å fylle 2020 med gode lydbøker? Registrer deg på denne linken eller send pihl til telefonnummer 2280 for å få 4 ukers gratis lytting med Fabel (gjelder nye abonnenter).