Home office inspo wall

HJEMMEKONTORET FIKK EN SKIKKELIG FARGEBOOST

For litt siden så du kanskje på instagramstories og i dette innlegget at vi holdt på å klippe ut bilder fra gamle magasiner. Vi kjente på at vi ville gi hjemmekontoret en skikkelig fargeboost og lage et stort inspirerende mood board der glede skulle være den røde tråden. En stor bunke med magasiner ble funnet frem og alle bildene som ga oss skikkelige gode assosiasjoner ble revet eller klippet ut. Så var det bare å sette i gang og teipe alle de vakre bildene opp på veggen.

Her har vi brukt washi teip i en skikkelig knallfarge, men vanlig teip funker også. Og har du noen vakre tørkede blomster liggende, teip de opp de også – så fint!

Litt ekstra farge gjør godt for humøret i disse dager og det gjorde godt å ha alle disse fargerike, vakre bildene å hvile øynene på. Man må rett og slett smile når man kommer inn på hjemmekontoret – en happiness boost rett og slett!