Ikke lenge igjen nå

DET BEGYNNER Å NÆRME SEG

Det begynner å nærme seg, om ikke lenge er vi plutselig en person til. Det er veldig merkelig og fint å glede seg så mye til å treffe en person man aldri har møtt før. Vi har flyttet ut av leiligheten vår og flyttet inn i en midlertidig leilighet mens vi venter på at drømmehjemmet skal stå klart for vår nye lille familie. Å flytte tar tid, å flytte når man er høygravid og skal avslutte prosesser før man går ut i permisjon har heller ikke vært noe spøk, så selv om det er litt merkelige tider å gå gravid på så kjenner jeg på  en takknemlighet for denne «påtvungne» stillheten som kom med med  det å skulle holde seg innendørs. Det har gitt meg akkurat den roen jeg trengte til å skape hygge og ha fokus på den nye lille. Så denne uken har gått med på å skru opp vogn, vaske små babyklær, skru opp senger og ha tid til å bestille de siste tingene vi mangler på nett. Jeg begynner å bli klar!

Jeg får masse meldinger fra flere av dere som går gravid og som er bekymret i disse tider og det er forståelig. Jeg jobber bevisst med å holde meg rolig, å ikke bruke krefter på å bekymre meg unødig. Mitt mantra under denne graviditeten har vært  å «go with the flow.» Alt som skjer i verden akkurat nå er utenfor min kontroll. Jeg tenker at det gagner hverken meg eller den lille i magen og bekymre seg ekstra for noen som allerede er litt skummelt. Kanskje blir det litt anerledes å føde enn det man hadde sett for seg, kanskje nære og kjære ikke får komme på besøk med det aller første, men baby kommer og det er det aller viktigste. <3