We love pineapple

FRUKTEN SOM MINNER OSS OM SOL, SOMMER OG STORE SMIL

Ananas er en frukt med skikkelig gode vibber, smaken tar oss rett til deilige minner om sommer, en sol som varmer og mye latter. Og akkurat de vibbene tar vi gjerne litt av akkurat nå! Mot helgen skal vi dele en superenkel ananas-snack med dere, men før det skal dere få et lite gjensyn med noen skikkelig digge ting du kan lage av ananas. Så husk å skriv opp fersk ananas på handlelista!

Den første oppskriften vi vil dele med dere, er denne gule smoothien som vi har valgt å kalle for solskinn i et glass. Yum!

Den andre ananasoppskriften vi vil dele med dere er en superfresh NOLO-drink. Kryss fingrene for blå himmel og solskinn til helgen, så man kan nyte denne på verandaen sin. Hvis du har lyst på mer inspirasjon til NOLO-drinker, så finner du en oversikt over våre NOLO-drinker her.

Hva sier du til en sweet & spicy ananas og ingefær shot? Altså, denne her er så tullete god, så den anbefaler vi å teste ut!

Og for deg som har lyst på en skikkelig frisk gul smoothie, da er denne med blant annet ananas og grapefrukt et godt valg!

Og hvem kan motstå denne digge fruktsalaten? Vi skal i hvertfall lage den igjen så snart som mulig.

Vi måtte nesten slenge på en siste en, for det er lov å kose seg litt ekstra – og dette er en slik snack du kan mumse på med god samvittighet. Ananas med mørk sjokolade og kokos, hvor digg er vel ikke det?