Gi klesskapet ditt en detox

6 TIPS TIL RYDDIGERE KLESSKAP 

1. Ta ut de klærne du bruker hele tiden. Det skal ikke være de klærne du elsker mest, men de du faktisk bruker. Yes, det er her joggebuksa skal med. Heng de gjerne opp om du har mulighet.

2. Ta frem det de klærne du ikke bruker og legg de et annet sted. Selv om du elsker plagget betyr det ikke at du bruker det. Vær så ærlig mot deg selv som du klarer.

3. Tid for å kategorisere klærne.
1. Lag en haug med ting du vet du aldri kommer til å bruke igjen, ting du har brukt masse før, men som kanskje ikke passer lenger.
2. Lag en haug med det du ikke bruker akkurat nå, men som du ikke ønsker å kvitte deg med helt enda. Dette kan du putte i en eske og legge bort.
3. Lag en haug med ting du elsker, men ikke helt vet hvordan du skal bruke.

4. Ta frem klærne i «vet ikke hvordan» – haugen og kombiner ett og ett plagg sammen med de klærne du bruker hele tiden. Plutselig dukker det opp nye og kule kombinasjoner!

5. Rydd alle klærne tilbake i klesskapet, sorter etter kategori og farge! Er det noe som trenger en liten runde med strykejernet? Gjør det før du henger det tilbake, da er plagget klart til bruk!

6. Har du funnet noen nye favorittkombinasjoner? Ta bilder av det med telefonen din så har du det lagret i tilfelle du står der en morgen og ikke aner hva du skal ha på deg. For la oss være ærlig, det er noen av de morgenene også!