Vi tar frem symaskinen

LITT TID TIL OVERS? TA FREM NOEN GAMLE KLÆR I GARDEROBEN OG SY OM 

Det er så mye man alltid har hatt lyst til å gjøre, men som man ikke alltid tar seg tid til. Nå har fler av oss kanskje tiden til å ta frem en gammel hobby, lese den boka som bare har blitt liggende der, male en vegg eller to eller sette oss ned med litt håndarbeid. Du vet den kjolen du hadde tenkt til å sy om, eller knappen som har falt av for ett år siden på blazeren? Nå har du kanskje tid til å fikse disse tingene.

Noen kjoler som skal få noen små justeringer er tatt frem. De må jo være klare til sommer og solskinn som snart er på vei!

Vi har alltid funnet roen med håndarbeid. Litt som meditasjon!

Vi sender en stor virtuell klem ut til dere alle, måtte helgen bli så fin som mulig! Og dere, hvis noen gyver løs på noen prosjekter der hjemme, send oss et bilde eller en story på Instagram da vel – vi har så lyst til å se!