House plant of the week

EN NY STOR OG VAKKER PLANTE I HUS 

Et enkelt triks hvis du ønsker å ha et rent og «ryddig» uttrykk hjemme er å kjøpe ting med litt størrelse. Det samme gjelder planter, heller noen store planter enn mange små. Og det nyeste tilskuddet til plantesamlingen er en begonia. Denne ble kjøpt på min lokale Mester Grønn, og er noe de antageligvis ikke har inne så ofte. Har du sett en plante du har forelsket deg i, da kan det alltids være lurt å spørre i din lokale blomsterforretning etter planten du kunne tenke deg. Vår er faring er at de er veldig hjelpsomme og bare synes det er gøy med slike ønsker!

Vi er litt usikre på hvilken type begonia dette er, da det kan se ut som det er to forskjellige sorter som har vokst sammen. Den ene med hvite prikker, den andre uten. Veldig vakker er den i hvert fall. La den stå i halv-sol og gi den vann hver uke så er denne planten veldig happy!