Grønn, rask og digg lunsj

EN SKIKKELIG DIGG TORSDAGSLUNSJ PÅ KONTORET

Selv om vi har en travel dag, så tar vi oss alltid tid til en digg lunsj sammen og fyller på med masse næringsstoffer. Da er det mye enklere å holde både tempoet og humøret oppe dagen igjennom. En ting som alltid er digg og veldig raskt å lage, det er søtpotettoast!

I stedet for brødskiver, så toaster vi skiver av søtpotet! Superenkelt, veldig godt og du kan toppe de med akkurat det du vil. Vask søtpoteter og skjær de i tynne skiver på cirka en halv centimeter. Putt i en brødrister eller toaster og toast 2-3 ganger etter hverandre, litt avhengig av hvor kraftig toaster du har. De er ferdige når de er passe møre og har fått en fin farge. Hvis du ikke har en toaster eller brødrister så funker det like fint å steke de i en stekepanne, aller best resultat får du med en grillpanne.

Vi elsker å toppe med grønnsakspålegg fra Plantego’ og masse deilige grønnsaker og spirer i alle regnbuens farger. De veganske plantepåleggene fra Plantego’ kommer i smakene grillet paprika, avokado og rødbeter og smaker skikkelig fresht.

Grønnsakspåleggene finner du på Extra, Kiwi, Rema, Prix, Mega, Obs!, Meny, Eurospar og i nettbutikkene meny.no og kolonial.no. Er du heldig finner du de også hos enkelte Joker og Bunnpris.

En skikkelig digg og smakfull lunsj som er laget på 1-2-3, og det føles så godt å gi kroppen en skikkelig vitaminboost med så mye grønt og digg!