Chiapudding med sjokolade og rød appelsin

A LITTLE CHOCOLATE NEVER HURTS

Denne chiapuddingen er like digg som en dessert, som til en snadderfrokost. Litt mørk sjokolade kan man unne seg en gang i blant! Noe av det mest geniale med chiapudding er at man kan lage den i forveien, så står den klar i kjøleskapet og kan toppes med litt ekstra snadder rett før servering!

Her har vi rørt et par desiliter med kokosmelk (den typen man finner sammen med annen plantemelk, ikke den hermetiske) sammen med et par spiseskjeer chiafrø. La blandingen stå å svelle i kjøleskapet og rør i den med jevne mellomrom, slik at frøene fordeler seg jevnt. Legg gjerne noen skiver rød appelsin nederst i glasset, det ser litt ekstra fint ut. Topp med oppskjærte biter av rød appelsin, hakkede mandler, mørk sjokolade og noen physalis. NAM!