Things we love no 94

VÅRLIGE BLOMSTER OG FINE CARDIGANS

Jeg har en fot i 2 leiligheter om dagen. Eller egentlig 3. Til helgen flytter jeg ut av leiligheten jeg har elsket å bo i, til en midlertidig leilighet mens vi pusser opp nytt hus. Så akkurat nå bor jeg i flyttekaos og rot. Da er det skikkelig deilig å ha kontoret som et fint fristed hvor jeg kan pynte med vårlige blomster og få litt ro. For her er det alltid lugn energi og god stemning! – Og alltid friske blomster! Kjenner jeg lengter etter at våren skal komme, og heldigvis er det ikke så alt for lenge til den er her.

En annen ting jeg elsker om dagen er oversized cardigans. Akkurat nå er denne her litt kort over min store mage ( jeg bruker den allikevel..), men om ikke så alt for lenge skal den brukes til lyseblå jeans og loafers i solveggen. Den er fra min nye vår og sommerkolleksjon fra CAMILLA PIHL WEAR  og jeg elsker den. Den finnes og i en perfekt rødfarge som jeg elsker like mye.