En liten reminder

TO EVERY THING THERE IS A SEASON

“To every thing there is a season” er et mantra jeg lever etter og minner meg selv på om dagen. Jeg har i flere år hatt mange jern i ilden og kjenner på en rastløshet over at jeg ikke rekker over alt jeg er har lyst til nå i innspurten av graviditeten. Og det er da jeg må gjenta dette mantraet for meg selv, for å minne meg selv på at det er en tid for alt. At livet er langt og at man ikke kan eller skal gjøre alt til enhver tid. Kjenner jeg er på vei inn i en ny fase hvor jeg må gi fra meg kontroll og stole på team og mennesker rundt meg. Noe som er litt skremmende når man er vant til å holde i mange tråder.

Tenkte kanskje at flere hadde godt av å lese dette. Det er så lett å tenke at man skal fikse alt til enhver tid, men livet har forskjellige faser hvor fokus skiftes. Og det at du ikke får gjort alt du ønsker akkurat nå betyr ikke at du aldri kommer til å gjøre. Det betyr bare at du er i en fase akkurat nå hvor det kanskje ikke passer inn.

Så det jeg ville frem til var, vær mild med deg selv og la ting skje i ditt tempo som passer inn akkurat der du er i livet nå.