Bli med inn i klesskapet til…

VI HAR FÅTT TITTE I KLESSKAPET TIL POPDRONNINGEN DAGNY 

Freshe jakker, vintagefunn og loads med kule solbriller! Bli med inn i klesskapet til favorittartisten vår Dagny . Stilen hennes er like sjarmerende og herlig som Dagny selv, vi kjenner vi blir skikkelige glade av denne frøkna. Dagny sitt klesskap er fargerikt, feminint og lekent.  Og som hun selv sier -Målet er å se så kul ut som overhodet mulig! Og det nailer hun.

 

Lurer på hva hennes go-to plagg er, hvilket item i klesskapet som kalles «teltet», hva slags plagg som kommer fra en fransk melkefabrikk og hva hennes «Guilty Pleasure» sang er? Da er det bare å snurre film!

Asså, for ei kul dame! Vi kjenner vi ble skikkelig inspirerte til å gå på skattejakt i vintagebutikker etter å ha besøkt Dagny og sett de kule vintagefunnene hennes. Alt med Dagny er bittelitt ekstra – og vi ELSKER det!