What’s in season

VI HAR DILLA PÅ RØDE APPELSINER

Det er lurt å fylle på med litt ekstra C-vitaminer i disse forkjølelsestider. Og en av våre favorittmåter å få i oss C-vitaminer det er de røde appelsinene, eller blodappelsinene. De er litt ekstra søte på smak og vi elsker å skjære de opp og se hva slags vakkert mønster som venter innvendig.

5 GODE GRUNNER TIL Å ELSKE RØD APPELSIN

– De røde appelsinene er ikke bare rike på C-vitamin, de inneholder også antocyanin. Det er stoffet som gir de den fine fargen og denne sterke antioksidanten er også stoffet som gir blåbæret sin fine farge.

– Smaken! De røde appelsinene er litt søtere enn sine orange venner.

– De er skikkelig vakre! Skjær de i skiver og bruk de i en nydelig salat. Det trenger ikke være mer komplisert en dette, eller denne digge her. Yum! De er også supergode på grøt, i desserter eller i en fresh NOLO-drink.

– Perfekte å lage deilige juicer av, slik som denne!

– Skrell noen røde appelsiner, del opp i båter og dypp i smeltet sjokolade. Det er snadder det.

Og om litt skal vi dele noen flere digge oppskrifter med røde appelsiner, stay tuned!