Your daily feel good tips

VI HAR FÅTT EN NY FAVORITT I NABOLAGET

Forrige helg åpnet det en spennende ny butikk i vårt nabolag! De som følger Camilla på instagram fikk sikkert med seg noen glimt i stories, da hun tok turen innom Découvreur. Jojo Champfleur er mannen bak konseptet. Du kjenner sikkert igjen navnet, det er ikke første gangen Jojo er involvert i kule prosjekter.

Hos Découvreur finner du alt fra fantastiske planter, til smått og stort innen interiør, håndstrikk fra Sør Amerika, håndplukket kunst og masse lekre detaljer til hjemmet. Husk å sett av god tid når du besøker butikken, for her er det så mange detaljer å få med seg!

Vi har helt oppheng på dette badekaret, så tullete fint!

I et eget skap finner du også håndplukkede vintageskatter fra Chanel, som de jevnlig er i Paris og plukker ut! (Dere så kanskje det lekre armbåndet på instagram stories som Camilla kjøpte seg forrige helg – dette var plassen!)

Du kan også kjøpe med deg deilig økologisk sjokolade laget på en gård i Trøndelag, og som Découvreur-teamet har vært med å utvikle smakene på. Yum! En av våre favoritter er den med frysetørket bringebær.

I lokalene finner man også en egen frisør- og makeupsalong.

Découvreur finner du på hjørnet i Thomas Heftyes Gate 47b på Frogner.