Våre Oslo favoritter

PÅ JAKT ETTER NOEN NYE KRYSTALLER? 

Synes du krystaller er spennende eller har du kanskje en liten samling allerede? Vel, da tror vi at dette er en plass for deg. Det begynner å bli noen år siden vi kjøpte våre første krystaller og denne plassen har vi vært innom mang en gang på jakt etter en ny skatt. Stedet nevnes også i vår krystallguide, og navnet det er Lille Arkana.

Rå rosenkvarts er skikkelig vakkert og her finner du den i alle størrelser og varianter. Hvis du vil lese litt mer om den kan du klikke deg inn her. Eller sjekke ut dette fotbadet hvor vi også bruker rosenkvarts.

Det er fler av dere som også lurer på hvor vi kjøper romsprayer og det får du tak i på litt forskjellige steder, men Lille Arkana har er godt utvalg av forskjellige merker. De har blant annet denne, som vi har lagt vår elsk på.

Vi elsker alt som gjør hverdagen litt mer magisk. En prismekule og solskinn gjør sitt – we love!

Lyst til å stikke innom? Du finner lille Arkana på Youngstorget 6, 0181 Oslo. Sjekk også ut vår Crystal guide for andre lignende steder verdt å stikke innom.
Og her finner du alle våre andre Oslo favoritter.