Need a new coffee table book?

DRØMMER OSS BORT I JOSEPH DIRANDS INTERIØRVERDEN 

At vi i camillapih.no redaksjonen er fan av interiør er ingenting å lure på. og daglig finner vi inspirasjon på Instagram og Pinterest. Men det er noe helt spesielt med å sette seg ned med en bok i sofaen og bla gjennom side på side med inspirasjon. Og akkurat nå er det en helt spesiell interiørarkitekt som er i fokus.

Dere husker kanskje at vi viste denne boken på stories på vår instagram for noen uker siden, i påvente av en ny interiørbok som var på vei i posten. Vel, her er den! Joseph Dirand Interior heter boken og den bugner av inspirasjon. For en stund siden delte vi også en film fra hjemmet hans som du kan se her!

Jeg kjøpte boken på Adlibris, men vet den selges mange andre steder også. Og jeansen finner du her.