One to visit in New York

DEILIG HOLISTISK HUDPLEIE HOS STUDIO BRITTA I NY

Du kjenner kanskje igjen navnet Britta Plug? Hun er en New York basert holistisk hudterapeut som blant annet har blitt omtalt i amerikanske Vogue for sin ekspertise på gua sha. Hun har et eget gua sha akademi der hun lærer bort sin kunnskap om naturlig hudpleie og bruk av gua sha, og en egen holistisk hudpleiesalong i New York. Og den vil vi besøke neste gang vi er i byen!

I hennes hudpleiesalong Studio Britta er alle behandlinger holistiske, og de baserer seg blant annet på teknikker og teorier fra kinesisk medisin og ayurveda. Man kan booke seg hudpleiebehandlinger eller akupunktur.

Du kan bli litt mer kjent med konseptet og behandlingene ved å følge Studio Britta på instagram. Og synes du gua sha er spennende og vil lære mer, så kan vi anbefale å følge Britta Plug på hennes egen konto. Der lærer hun bort ulike teknikker og fine måter du kan bruke dine gua sha verktøy. Definitvt one to follow hvis du vil lære mer om gua sha!

Skal du til New York og har lyst til å besøke Studio Britta? Du finner salongen i 147 Spring Street.

Bildene er fra Studio Britta’s instagram.