Dagens home office style

SOLSKINN, BEIGE & COMFY 

Denne uka startet med storm natt til mandag, men etter det har  den virkelig bydd på deilig vær og solskinn – og det er sånn som gjør meg ekstra glad! Masse deilig lys er så viktig i jobben vår, der vi hele tiden tar masse bilder. Så vi blir alltid litt ekstra glade når solen skinner, det gir en skikkelig kreativ boost.

De dagene jeg har hjemmekontor går jeg som regel alltid for skikkelig comfy plagg som er lette å bevege seg i og som er myke å ha på seg! Å kjøre fargene ton-i-ton syntes jeg alltid er lekkert og beige er blitt min nye favorittfarge! Det passer meg ypperlig at dette er en av vårens hotteste farger, så det finnes mange fine alternativer i butikkene nå.

Bukse og t-skjorte fra Arket, strikkejakke fra FWSS, sneakers fra New Balance, øredobber fra Jane Kønig.