An old school love letter

BREV FULLE AV KJÆRLIGHET 

Noe av det koseligste jeg vet, er å få håndskrevne brev og kort fra de jeg er glad i. Så denne valentinsdagen er det ikke bare samboer som skal få brev, det er også de andre fine menneskene rundt meg som jeg er så glad i. Jeg liker alltid å ha litt fint papir på lur, det kjøper jeg gjerne når jeg er innom Norway Designs. De har alltid godt utvalgt av fint papir og annet nips. Du kan selvsagt skrive brevene på vanlige ark, men det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av det med litt finere papir.

Fyll brevet med minner, tanker og ting du ser frem til. Lite som er så koselig som akkurat det! Gi det personlig eller (enda koseligere tenker jeg) putt det i postkassen, så får personen seg en liten overraskelse midt mellom reklame og regninger.