Toast av søtpotet

ET ALTERNATIV TIL BRØDSKIVA SOM DU FINNER I GRØNNSAKSSKUFFEN

Yes, det stemmer! Du kan faktisk bruke søtpotet akkurat som en toastet brødskive! Du kan toppe toastet søtpotet med akkurat hva du ønsker og det smaker skikkelig digg. Et supert alternativ for deg som ikke kan eller vil spise så mye brød, eller bare har lyst på noe sunt og godt!

Vask søtpoteten godt og skjær den i tynne skiver, på cirka en halv centimeter. Så putter du skivene i en brødrister og gir de en dobbel eller trippel runde med toasting, avhengig av hvor effektiv brødristeren din er. De er ferdige når de har fått litt farge og er møre. Så topper du med det pålegget du ønsker! I dag gikk jeg for most avokado som jeg hadde rørt sammen med litt limesaft, og ristede kikerter med krydder (oppskriften finner du her), før jeg toppet det hele med litt chiliflak. Mums!