Håndkremen vant best i test

VI VANT BEST I TEST

Jeg har alltid hevdet at vi har utviklet den alle beste håndkremen som finnes. Og ekstra hyggelig er det jo når andre sier seg enig! Skin Camilla Pihl Glow Hand Cream vant nylig best i test da Norsk Ukeblad skulle kåre den beste håndkremen på markedet.

Dette sa juryen som ga kremen full score: Enstemmig vinner! En svært god håndkrem som trekker raskt inn  og etterlater huden silkemyk og fuktet lenge. Dufter nydelig. Innfrir på alle punkter og anbefales på det sterkeste av alle testerne.

For å se hele testen og hvilke andre håndkremer som var med i kåring, klikk deg inn på Camilla Pihl Cosmetics sin instagram.

Skin Camilla Pihl Glow Hand Cream er rik på fuktighet og er beriket med et hint av shimmer og nærende ingredienser. Du finner den i alle Vita butikker i hele landet , på vita.no og lyko.no. Og bor du i Sverige, Danmark eller Finland kan den på nett hos Lyko.