Bli med oss på tur!

NYT NOEN DEILIGE DAGER I SPANIA MED OSS DA VEL

Dere som følger oss fast her og på instagram vet at vi i april skal tilbringe noen fantastiske dager i Andalusia i Spania, sammen med yogainstruktør Hanne Sofie Herland og en skikkelig fin gjeng med følgere. Nå begynner plassene på denne reisen å fylles opp, men vi har fortsatt mulighet til å ha med oss noen få til!

Når: 23-27 april

Hvor:  Finca Casabela i Andalusia, Spania

Hvem: Marthe, Titte og Randi fra redaksjonen og yogainstruktør Hanne Sofie Herland

Vi skal bo på en fantastisk vakker spansk herregård i kolonistil. Vi har hele den private herregården for oss selv, så her kommer vi til å få mulighet til å koble helt av og fylle dagene med deilig yoga og meditasjon, masse kreativ input, et fotokurs og inspirerende workshops! Det blir servert deilig og sunn mat håndplukket fra gårder og frukthager i dalen der vi skal bo, landskapet i nærheten er også perfekt for hiking hvis du ønsker det – ellers har vi en nydelig hage med eget privat basseng. Vi tar også en tur inn til den vakre spanske byen Granada, en utrolig koselig by med en helt egen sjarm.

Her finner du mer info om turen. Hvis du vil booke plass, send en mail til [email protected]

Yogaøktene og meditasjonen ledes av fantastiske Hanne, som er vår håndplukkede yogainstruktør. Hun har et utrolig behagelig vesen og er utrolig dyktig på sitt felt – vi gleder oss til 7 deilige økter med henne. Vil du bli litt bedre kjent med Hanne? Sjekk ut yogavideoen vi har laget sammen med henne her (det kommer flere videoer snart!).

Vi gleder oss skikkelig til å dele denne opplevelsen med dere! Har dere noen spørsmål? Send oss en DM på instagram da vel. Klem fra Randi, Marthe og Titte!