Light denim & red roses

EN NY DENIMKJOLE I VÅRGARDEROBEN

Jeg kjenner at en av de tingene jeg har mest lyst til å fylle garderoben med nå – det er lyseblå denim! En ny Levi’s 501 Skinny i lyseblå står allerede på ønskelisten, noen nye lyse denimshorts må snart addes og denne denimkjolen klikket jeg hjem med en gang jeg så den!

Jeg elsker at den har lange ermer med litt volum, knyting i livet, en har en litt oversized fasong samtidig som den er så nett og den rufsete kanten nederst. Litt tidlig å gå med bare legger ute, men herremin som jeg gleder meg til tørr asfalt og litt mer varme. Denne kommer til å bli så fin sammen med sneakers eller noen fine brune skinnsandaler.

Kjolen er fra H&M og jeg klikket den hjem med en gang jeg så den, for min erfaring er at slike funn forsvinner på et blunk!