En «Hvem, Hva, Hvor» oversikt

EN OVERSIKT OVER MINE MERKEVARER OG HVEM MAN KAN KONTAKTE VED SPØRSMÅL

Jeg er har mange baller i luften og mange prosjekter gående til enhver tid. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg rekker over alt og en av de viktigste årsakene til at jeg klarer å balansere alt og mine merkevarer er at jeg har gode team rundt meg, og for hvert brand og prosjekt.

Jeg får jevnlig spørsmål sendt direkte til meg hvor dere lurer på alt fra forhandlerlister, til hva vi har på lager i butikk, når varer kommer inn igjen hos partnere vi samarbeider med etc. Jeg har ikke mulighet til å svare på dette personlig da mye av dette er info jeg ikke sitter med til daglig. Tenkte derfor det var lurt å samle opp alt på ett sted slik at riktige spørsmål kommer til riktige brand, og slik at du raskere får svar på hva du lurer på.

CAMILLA PIHL WEAR

Instagram: @camillapihlwear.no
Nettbutikk: www.camillapihlwear.no
Butikk: Akersgata 15 Telefon: 405 55 656
Forhandlerliste
«Kontakt Oss»

KNIT CAMILLA PIHL

Instagram: @knitcamillapihl
Hjelp til oppskrifter: [email protected]
Spørsmål om garn: [email protected]
Nettside hvor alle strikkeoppskrifter er samlet www.camillapihlstrikk.no.
Forhandlerliste
Info om garn, webshop og strikkepakker.

CAMILLA PIHL COSMETICS

Instagram: @camillapihlcosmetics
Nettside med forhandlerliste: www.camillapihlcosmetics.com
Kundeservice: [email protected]