På to-do listen i dag

THIS WEEKEND IT’S ALL ABOUT SELF CARE AND SELF LOVE 

Du husker kanskje den blandingen jeg lagde med epsomsalt og tørkede roseblader? Vel, i dag skal den brukes til noe av det beste jeg vet – et deilig fotbad! Denne helgen skal handle om egenpleie og kjærlighet til oss selv og for å gjøre ritualet enda bedre så finner vi også frem noen vakre rosenkvarts.

Roseblader, epsomsalt, noen dråper rene eteriske oljer fra rose og en rosenkvarts – det skal bli det vakreste fotbadet jeg har tatt på lenge. Eterisk roseolje, som også blir kalt for «kvinneolje», skal motvirke nervøse spenninger, søvnproblemer og stress. En god olje for de fleste følelsesmessige problemer med sine stabiliserende og beroligende egenskaper.

Jeg har flere rosenkvartser liggende hjemme og nå i det siste har jeg også tatt den med meg i både i badekar og fotbad. Rosenkvartsen, eller kjærlighetssteinen som den også blir kalt, sies å aktivere hjertet (den fjerde chakra) og fremmer positiv energi, øker selvtilliten, hjelper med emosjonell balanse og frigjør stress! 

Syntes du krystaller er spennende og har lyst på noen selv? Vi har laget en guide du finner her. 

Baljen er fra Meraki.