En deilig grønn middag

OPPSKRIFT PÅ METTENDE WRAPS MED DIGG PLANTEGO’ 

At jeg er fan av Plantego’ sine grønnsakspålegg er ingen hemmelighet! For en ting er sikkert, uansett om du har et plantebasert kosthold eller ei – grønt er godt for kroppen! Og om du så bytter ut bare ett av måltidene dine i uken med ett plantebasert måltid, gjør du noe godt både for deg selv og miljøet.

Plantego’ sine tre grønnsakspålegg gjør det enklere å spise grønnere og ta gode valg i hverdagen. De kommer i smakene grillet paprika, avokado og rødbeter. De er veganske og skikkelig gode! Putter du litt ekstra grønnsaker på toppen smaker de ekstra digg!

Og jeg liker å bruke de til mer enn bare på brødskiven. Favoritten akkurat nå er å ha de i wraps til middag. Her har jeg brukt den med smaken av grillet paprika og kikerter, men alle tre variantene funker like godt! Klar for en digg oppskrift på wraps?

Du trenger følgende til fire wraps:

1 glass med din favoritt fra Plantego
En pakke med wraps
1 søtpotet
En slump med olje
1 spiseskje paprikakrydder
Cayennepepper etter smak og behag
Salt & pepper
3 lime
1 løk
1 paprika
2-3 tomater
1-2 avokado
1 boks kidneybønner
Fersk koriander
1 rødløk

  1. Skrell søtpoteter og kutt dem i terninger. Legg terningene i en ildfast form og sprinkle over litt olje. Dryss over paprikakrydder, cayennepepper, salt og pepper. Stek det hele i forvarmet ovn, 225 °C til de er møre.
  2. Bland kidneybønner sammen med fersk koriander, hakket rødløk og skvis over en lime.
  3. Kutt opp resten av grønnsakene og varm opp wraps i ovnen så de blir myke før du legger i fyllet.

Legg en raus mengde Plantego’ grillet paprika med kikerter i bunnen og legg over noen skiver avokado før du lesser på med deilige grønnsaker. Avslutt med å skvise litt mer lime over og litt fersk koriander! Mettende og skikkelig god middag eller lunsj, fueled by plants only!

Grønnsakspåleggene finner du i Extra, Kiwi, Rema, Prix, Mega, Obs!, Meny, Eurospar og i nettbutikkene meny.no og kolonial.no. Er du heldig finner du de også hos enkelte Joker og Bunnpris.

Klikk deg gjerne inn på Plantego’ sin hjemmeside om du vil vite mer om produktene!