Våre Oslo favoritter

-Inneholder reklame for Camilla Pihl Wear-

BLOMSTERMARKED MIDT I OSLO 

Stedet som minner oss om urbane blomstermarked og København? Stortorvet blomster. Her bugner det av fine blomster og utvalget er alltid variert og godt. En liten perle midt i Oslo. Det har vært skikkelig vårstemning i den fine byen vår hele uka, sola varmet oss i ryggen og stemningen føltes lett og behagelig.

Vi falt pladask for disse rosa nellikene, skikkelig knæsje og deilige i fargen!

Randi og jeg hadde litt forskjellige møter og ærender i Oslo på mandag, men vi klarte å snike en liten tur innom denne Oslo favoritten. Kjøpte med oss noen nye fine blomster til uka, en skikkelig fin dag!

Gårsdagens antrekk gikk i ton-i-ton grått og det syntes jeg alltid er fint. Farger i samme nyanse med forskjellige strukturer og materialer.

Og disse…lukten av vår i en liten bukett!

Dressen er en ny favoritt fra Arket, kåpen er fra Camilla Pihl Wear, sko fra New Balance og veske fra Cala Jade.