Time for tea

EN NY TEKANNE HJEMME

Det er litt vanskelig å finne fine tekanner som samtidig har litt størrelse, så det har vært noe jeg har vært på utkikk etter en stund. Jeg synes denne fra Bornn er fantastisk fin, men den er dessverre litt liten, så den har utgått. På mandagen var Marthe og jeg innom H&M Home og da kom jeg over denne og den ble med hjem! Helt klassisk og enkel, og jeg synes det er veldig fint med tekanner i glass, slik at man kan se innholdet. Når jeg har vært i Asia så har jeg sett at tekanner i glass ofte blir kalt Flower Tea Pot, og at de ofte brukes til teblomster eller te med oppskjært frukt i – og det er så vakkert! Så nå står teblomster på shoppinglisten min, jeg vet jeg har sett det hos denne Oslo favoritten vår.

Har du forresten testet de ayurvediske teblandingene fra Teministeriet? De er helt nydelige!

Akkurat nå er det Boost teen det går mest av her hjemme, en deilig blanding av blant annet grønn te, sitrongress, chili, ananas og rosépepper!