Flowers for february

HEI FEBRUAR – DER VAR PLUTSELIG DU!

Med ett så var det en ny måned og det føles uendelig lenge siden det var nyttår. Januar fløy unna, og vi bruker de første dagene i den nye måneden til å sette oss noen mål for hva vi vil ha ut av februar. Vi håper denne vintermåneden byr på noen skikkelige vinteropplevelser, for vi er ikke helt ferdige med kakao og vinterkos enda. Men vi kjenner også et voksende sug etter varmende sol og lysere dager. Og derfor vil vi fylle hjemmet med blomster i friske fine farger – en bukett med solskinn rett og slett! Å kjøre på med litt farger i en litt grå og kald måned, det gjør underverker. Vi skal også stikke innom en av våre favorittbutikker fra denne lista for å titte etter en vakker liten oransje kalsitt å putte i lomma. Den oransje kalsitten sies nemlig å være en energigivende sten, som også skal bringe med seg glede. A little piece of sunshine in your pocket! Det kjenner vi at vi kan trenge litt av!

Fortsatt fin februar til dere!