En skikkelig smakfull salat

THAISALAT MED NUDLER OG HJEMMELAGET PEANØTTDRESSING 

Lyst på en rask, digg og smakfull middag? Thaisalat med peanøttdressing, nudler, koriander og lime –  det byr på en real fest for smaksløkene! Jeg spiste denne salaten to ganger sist uka og klarer ikke å spise meg lei på disse smakene.

Dette trenger du til salaten: 

En pakke grønnkål mix
Vårløk
Paprika
Koriander
Gode nudler
Usaltede peanøtter

Dressingen lager du av: 
2 ss Peanøttsmør
2 ss Soya med mindre salt
2 ss Sesamolje
1 ss Akasie honning
Saften fra en halv appelsin
Saften fra en halv lime
2 cm frisk ingefær
1 fedd hvitløk

Å lage denne dressingen går superraskt. Skrell og klargjør alle ingredienene så putt alt sammen i en blender og blender til du får en jevn og god dressing. Smak deg til om du ønsker den litt friskere, da tilsetter du litt mer sitrus!

Finn frem en stor bolle og bland sammen grønnkål mix, grovhakket koriander, vårløk og paprika. Kok nudler som anvist på pakken og skyll de i kaldt vann før du blander det inn i salaten. Avslutt med å toppe det hele med den smakfulle peanøttedressingen! Fordel salaten i mindre skåler og server med en limebåt, litt mer koriander og usaltete peanøtter. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å skrive dette innlegget.

Velbekomme!